Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Дейниченко Г. В. 
Дослідження харчової та біологічної цінності сухого молочно-білкового концентрату зі сколотин / Г. В. Дейниченко, Т. І. Юдіна, С. М. Бесіда // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 260-263. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%282%29__68
  Повний текст PDF - 1.116 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дейниченко Г.
  • Юдіна Т.
  • Бесіда С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дейниченко Г. В. Дослідження харчової та біологічної цінності сухого молочно-білкового концентрату зі сколотин / Г. В. Дейниченко, Т. І. Юдіна, С. М. Бесіда // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 260-263. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__68.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дейниченко Григорій Вікторович (технічні науки)
  • Юдіна Тетяна Іллівна (технічні науки)
  • Бесіда Світлана Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського