Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Холодова О. Ю. Ідентифікація споживних властивостей ковбаси вареної з використанням зернобобової сировини нуту / О. Ю. Холодова, В. В. Кійко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 230-233. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%282%29__60 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Холодова О. Ю. Ідентифікація споживних властивостей ковбаси вареної з використанням зернобобової сировини нуту / О. Ю. Холодова, В. В. Кійко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 230-233. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__60.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |