Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Холодова О. Ю. 
Ідентифікація споживних властивостей ковбаси вареної з використанням зернобобової сировини нуту / О. Ю. Холодова, В. В. Кійко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 230-233. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%282%29__60
  Повний текст PDF - 100.371 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Холодова О.
  • Кійко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Холодова О. Ю. Ідентифікація споживних властивостей ковбаси вареної з використанням зернобобової сировини нуту / О. Ю. Холодова, В. В. Кійко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 230-233. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__60.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Холодова Ольга Юріївна (технічні науки)
  • Кійко Вікторія Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського