Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Кондратюк Н. В. 
Наукове обґрунтування використання капсульних продуктів із пробіотичними властивостями у складі збивної десертної продукції / Н. В. Кондратюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 191-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%282%29__50
  Повний текст PDF - 111.293 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кондратюк Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кондратюк Н. В. Наукове обґрунтування використання капсульних продуктів із пробіотичними властивостями у складі збивної десертної продукції / Н. В. Кондратюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 191-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__50.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кондратюк Наталія Вячеславівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського