Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Кондратюк Н. В. Наукове обґрунтування використання капсульних продуктів із пробіотичними властивостями у складі збивної десертної продукції / Н. В. Кондратюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 191-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%282%29__50 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кондратюк Н. В. Наукове обґрунтування використання капсульних продуктів із пробіотичними властивостями у складі збивної десертної продукції / Н. В. Кондратюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 191-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__50.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |