Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Хомич Г. П. 
Дослідження впливу способу протирання на якісні показники пюре з чорниці / Г. П. Хомич, Л. В. Капрельянц, Т. С. Лозовська, І. В. Федоренко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 10-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%282%29__5
  Повний текст PDF - 314.207 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Хомич Г.
  • Капрельянц Л.
  • Лозовська Т.
  • Федоренко І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Хомич Г. П. Дослідження впливу способу протирання на якісні показники пюре з чорниці / Г. П. Хомич, Л. В. Капрельянц, Т. С. Лозовська, І. В. Федоренко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 10-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Хомич Галина Панасівна (технічні науки)
  • Капрельянц Леонід Вікторович (1949–) (технічні науки)
  • Сугаченко Тетяна Сергіївна (технічні науки)
  • Федоренко Ігор Васильович (педагогічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського