Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Черевко А. И. 
Научные основы формирования качества полидисперсных пищевых систем при замораживании / А. И. Черевко, А. Н. Одарченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 90-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%282%29__24
  Повний текст PDF - 148.66 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Черевко А.
  • Одарченко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Черевко А. И. Научные основы формирования качества полидисперсных пищевых систем при замораживании / А. И. Черевко, А. Н. Одарченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 90-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__24.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського