Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Черевко А. И. Научные основы формирования качества полидисперсных пищевых систем при замораживании / А. И. Черевко, А. Н. Одарченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 90-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%282%29__24 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Черевко А. И. Научные основы формирования качества полидисперсных пищевых систем при замораживании / А. И. Черевко, А. Н. Одарченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 90-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__24. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |