Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Пшенишнюк Г. Ф. 
Закваски спонтанного бродіння в технології житнього хліба / Г. Ф. Пшенишнюк, С. М. Павловський, Ю. С. Ковпак // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 141-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%281%29__39
  Повний текст PDF - 85.678 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пшенишнюк Г.
  • Павловський С.
  • Ковпак Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пшенишнюк Г. Ф. Закваски спонтанного бродіння в технології житнього хліба / Г. Ф. Пшенишнюк, С. М. Павловський, Ю. С. Ковпак // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 141-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(1)__39.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пшенишнюк Георгій Федорович (технічні науки)
  • Павловський Сергій Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського