Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Махинько В. М. 
Вплив прогрівання житнього борошна на показники якості житньо-пшеничного хліба / В. М. Махинько, О. М. Козир // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 136-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%281%29__38
  Повний текст PDF - 646.746 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Махинько В.
  • Козир О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Махинько В. М. Вплив прогрівання житнього борошна на показники якості житньо-пшеничного хліба / В. М. Махинько, О. М. Козир // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 136-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(1)__38.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Махинько Валерій Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського