Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Иоргачева Е. Г. 
Технологические свойства компонентов безглютеновых мучных смесей / Е. Г. Иоргачева, О. В. Макарова, Е. Н. Котузаки, И. В. Быстрика // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 104-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%281%29__30
  Повний текст PDF - 106.143 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Иоргачева Е.
  • Макарова О.
  • Котузаки Е.
  • Быстрика И.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Иоргачева Е. Г. Технологические свойства компонентов безглютеновых мучных смесей / Е. Г. Иоргачева, О. В. Макарова, Е. Н. Котузаки, И. В. Быстрика // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 104-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(1)__30.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Іоргачова Катерина Георгіївна (технічні науки)
  • Макарова Ольга Василівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського