Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Иоргачева Е. Г. Технологические свойства компонентов безглютеновых мучных смесей / Е. Г. Иоргачева, О. В. Макарова, Е. Н. Котузаки, И. В. Быстрика // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 104-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%281%29__30 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Иоргачева Е. Г. Технологические свойства компонентов безглютеновых мучных смесей / Е. Г. Иоргачева, О. В. Макарова, Е. Н. Котузаки, И. В. Быстрика // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 104-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(1)__30.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |