Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Календерьян В. А. 
Влияние режимных параметров на характеристики установки для микроволново-конвективной сушки зерновых культур в движущемся слое / В. А. Календерьян, И. Л. Бошкова, Н. В. Волгушева, Т. Ю. Дементьева // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 86-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%281%29__26
Рассчитаны распределения температур в плотном движущемся слое зерна при микроволновоконвективной сушке при различных значениях производительностей положительного и отрицательного внутренних источников теплоты, коэффициента ослабления микроволновой энергии в слое,скоростей компонентов, размера частиц. Исследовано влияние этих факторов на поле температур.
  Повний текст PDF - 191.19 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Календерьян В.
  • Бошкова И.
  • Волгушева Н.
  • Дементьева Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Календерьян В. А. Влияние режимных параметров на характеристики установки для микроволново-конвективной сушки зерновых культур в движущемся слое / В. А. Календерьян, И. Л. Бошкова, Н. В. Волгушева, Т. Ю. Дементьева // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 86-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(1)__26.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бошкова Ірина Леонідівна (технічні науки)
  • Дементьева Тамара Юріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського