Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Єгоров Б. В. 
Вплив теплової обробки на санітарну якість екструдованої кормової суміші з рибною сировиною / Б. В. Єгоров, Л. В. Фігурська, Л. В. Труфкаті // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 72-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%281%29__22
Досліджено вплив процесу екструдування на якість кормової домішки з використанням томатних вичавок. Визначено фізико-хімічні властивості та мікробіологічний стан кормової домішки з введенням томатних вичавок до та після екструдування. Встановлено, що проведення процесу екструдування покращує фізичні властивості домішки, збільшує перетравність поживних речовин ферментами шлунково-кишкового тракту птиці, а також значно поліпшує її мікрофлору.
  Повний текст PDF - 90.961 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Єгоров Б.
  • Фігурська Л.
  • Труфкаті Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Єгоров Б. В. Вплив теплової обробки на санітарну якість екструдованої кормової суміші з рибною сировиною / Б. В. Єгоров, Л. В. Фігурська, Л. В. Труфкаті // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 72-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(1)__22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Єгоров Богдан Вікторович (1958–) (технічні науки)
  • Фігурська Любов Володимирівна (педагогічні науки)
  • Фігурська Людмила Володимирівна (технічні науки)
  • Труфкаті Людмила Вікторівна (біологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського