Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Єгоров Б. В. Вплив теплової обробки на санітарну якість екструдованої кормової суміші з рибною сировиною / Б. В. Єгоров, Л. В. Фігурська, Л. В. Труфкаті // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 72-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40%281%29__22 Досліджено вплив процесу екструдування на якість кормової домішки з використанням томатних вичавок. Визначено фізико-хімічні властивості та мікробіологічний стан кормової домішки з введенням томатних вичавок до та після екструдування. Встановлено, що проведення процесу екструдування покращує фізичні властивості домішки, збільшує перетравність поживних речовин ферментами шлунково-кишкового тракту птиці, а також значно поліпшує її мікрофлору. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Єгоров Б. В. Вплив теплової обробки на санітарну якість екструдованої кормової суміші з рибною сировиною / Б. В. Єгоров, Л. В. Фігурська, Л. В. Труфкаті // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 72-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(1)__22.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |