Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Семенишин Є. М. 
Вплив дисперсності насіння амаранту на механізм екстрагування олії / Є. М. Семенишин, Р. В. Троцький В. І. Стадник, В. І. Федорчук-Мороз // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(2). - С. 159-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39%282%29__39
  Повний текст PDF - 793.451 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Семенишин Є.
  • Стадник Р.
  • Федорчук-Мороз В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Семенишин Є. М. Вплив дисперсності насіння амаранту на механізм екстрагування олії / Є. М. Семенишин, Р. В. Троцький В. І. Стадник, В. І. Федорчук-Мороз // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(2). - С. 159-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39(2)__39.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Стадник Роман Васильович (технічні науки)
  • Федорчук-Мороз Валентина Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського