Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Товажнянський Л. Л. 
Покращення теплової інтеграції процесу концентрування квасного сусла / Л. Л. Товажнянський, О. Ю. Перевертайленко, А. О. Гарєв, К. О. Горбунов, С. М. Биканов, Н. О. Толста // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(2). - С. 146-151. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39%282%29__36
  Повний текст PDF - 900.957 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Товажнянський Л.
  • Перевертайленко О.
  • Гарєв А.
  • Горбунов К.
  • Биканов С.
  • Толста Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Товажнянський Л. Л. Покращення теплової інтеграції процесу концентрування квасного сусла / Л. Л. Товажнянський, О. Ю. Перевертайленко, А. О. Гарєв, К. О. Горбунов, С. М. Биканов, Н. О. Толста // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(2). - С. 146-151. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39(2)__36.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Товажнянський Леонід Леонідович (1933–) (технічні науки)
  • Горбунов Костянтин Олександрович (технічні науки)
  • Биканов Сергій Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського