Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Товажнянський Л. Л. Покращення теплової інтеграції процесу концентрування квасного сусла / Л. Л. Товажнянський, О. Ю. Перевертайленко, А. О. Гарєв, К. О. Горбунов, С. М. Биканов, Н. О. Толста // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(2). - С. 146-151. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39%282%29__36 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Товажнянський Л. Л. Покращення теплової інтеграції процесу концентрування квасного сусла / Л. Л. Товажнянський, О. Ю. Перевертайленко, А. О. Гарєв, К. О. Горбунов, С. М. Биканов, Н. О. Толста // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(2). - С. 146-151. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39(2)__36.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |