Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Тележенко Л. М. Вплив виду гідроколоїду на характеристики соусу-дресингу при низькотемпературному зберіганні / Л. М. Тележенко, А. В. Жмудь // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(1). - С. 264-270. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39%281%29__55 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Тележенко Л. М. Вплив виду гідроколоїду на характеристики соусу-дресингу при низькотемпературному зберіганні / Л. М. Тележенко, А. В. Жмудь // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(1). - С. 264-270. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39(1)__55.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |