Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Тележенко Л. М. 
Вплив виду гідроколоїду на характеристики соусу-дресингу при низькотемпературному зберіганні / Л. М. Тележенко, А. В. Жмудь // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(1). - С. 264-270. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39%281%29__55
  Повний текст PDF - 2.035 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Тележенко Л.
  • Жмудь А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Тележенко Л. М. Вплив виду гідроколоїду на характеристики соусу-дресингу при низькотемпературному зберіганні / Л. М. Тележенко, А. В. Жмудь // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(1). - С. 264-270. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39(1)__55.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Тележенко Любов Миколаївна (технічні науки)
  • Жмудь Альона Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського