Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Оносова І. А. 
Низькі температури як частина стратегії зменшення небезпечних компонентів у м’ясопродуктах / І. А. Оносова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(1). - С. 256-260. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39%281%29__53
  Повний текст PDF - 1.508 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Оносова І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Оносова І. А. Низькі температури як частина стратегії зменшення небезпечних компонентів у м’ясопродуктах / І. А. Оносова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(1). - С. 256-260. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39(1)__53.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського