Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Арестов А. Ю. 
Вплив режимів вакуумного охолодження на збереженість та якість плодів черешні / А. Ю. Арестов, О. П. Ломейко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(1). - С. 187-190. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39%281%29__38
  Повний текст PDF - 770.48 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Арестов А.
  • Ломейко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Арестов А. Ю. Вплив режимів вакуумного охолодження на збереженість та якість плодів черешні / А. Ю. Арестов, О. П. Ломейко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(1). - С. 187-190. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39(1)__38.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ломейко Олександр Петрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського