Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Шведов В. В. 
Альтернативные процессы копчения пищевых продуктов и их совершенствование / В. В. Шведов, О. Г. Бурдо, В. И. Саламаха // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 324-326. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38%282%29__77
  Повний текст PDF - 152.479 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шведов В.
  • Бурдо О.
  • Саламаха В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шведов В. В. Альтернативные процессы копчения пищевых продуктов и их совершенствование / В. В. Шведов, О. Г. Бурдо, В. И. Саламаха // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 324-326. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__77.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бурдо Олег Григорович (1942–) (фізико-математичні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського