Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Дідух Н. А. 
Вплив параметрів теплового оброблення молока на біологічну цінність біфідовмісних м’яких сирів / Н. А. Дідух, Т. А. Лисогор, Н. О. Могилянська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 260-265. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38%282%29__64
  Повний текст PDF - 272.544 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дідух Н.
  • Лисогор Т.
  • Могилянська Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дідух Н. А. Вплив параметрів теплового оброблення молока на біологічну цінність біфідовмісних м’яких сирів / Н. А. Дідух, Т. А. Лисогор, Н. О. Могилянська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 260-265. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__64.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дідух Наталія Андріївна (технічні науки)
  • Дец Надія Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського