Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Павлюк Р. Ю. 
Інноваційні технології функціональних тонізуючих напоїв та дресінгів з використанням молочної сироватки та наноструктурованого плодоовочевого пюре / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, А. А. Берестова, Т. В. Крячко, В. В. Лавриненко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 239-244. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38%282%29__60
  Повний текст PDF - 210.584 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Павлюк Р.
  • Погарська В.
  • Берестова А.
  • Крячко Т.
  • Лавриненко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Павлюк Р. Ю. Інноваційні технології функціональних тонізуючих напоїв та дресінгів з використанням молочної сироватки та наноструктурованого плодоовочевого пюре / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, А. А. Берестова, Т. В. Крячко, В. В. Лавриненко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 239-244. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__60.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Павлюк Раїса Юріївна (технічні науки)
  • Погарська Вікторія Вадимівна (технічні науки)
  • Берестова Аделіна Анатоліївна (технічні науки)
  • Крячко Тетяна Вікторівна (технічні науки)
  • Крячко Тетяна Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського