Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Хомич Г. П. 
Вплив попередньої обробки ягід чорниці на вміст флавоноїдів у соку / Г. П. Хомич, Л. В. Капрельянц // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 4-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38%282%29__3
  Повний текст PDF - 236.266 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Хомич Г.
  • Капрельянц Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Хомич Г. П. Вплив попередньої обробки ягід чорниці на вміст флавоноїдів у соку / Г. П. Хомич, Л. В. Капрельянц // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 4-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Хомич Галина Панасівна (технічні науки)
  • Капрельянц Леонід Вікторович (1949–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського