Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Калугіна І. М. 
Дослідження впливу продуктів переробки ламінарії на органолептичні і фізико-хімічні властивості соусу червоного основного / І. М. Калугіна, О. М. Москвічова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 83-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38%282%29__23
  Повний текст PDF - 184.693 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Калугіна І.
  • Москвічова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Калугіна І. М. Дослідження впливу продуктів переробки ламінарії на органолептичні і фізико-хімічні властивості соусу червоного основного / І. М. Калугіна, О. М. Москвічова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 83-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__23.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Калугіна Ірина Михайлівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського