Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Калугіна І. М. Дослідження впливу продуктів переробки ламінарії на органолептичні і фізико-хімічні властивості соусу червоного основного / І. М. Калугіна, О. М. Москвічова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 83-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38%282%29__23 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Калугіна І. М. Дослідження впливу продуктів переробки ламінарії на органолептичні і фізико-хімічні властивості соусу червоного основного / І. М. Калугіна, О. М. Москвічова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 83-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__23.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |