Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Коркач А. В. 
Изменение качества кексов функционального назначения с безглютеновыми видами муки в процессе хранения / А. В. Коркач, Т. А. Величко, Г. И. Евдокимова, М. Вовк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 235-240. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38%281%29__57
  Повний текст PDF - 214.15 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Коркач А.
  • Величко Т.
  • Евдокимова Г.
  • Вовк М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Коркач А. В. Изменение качества кексов функционального назначения с безглютеновыми видами муки в процессе хранения / А. В. Коркач, Т. А. Величко, Г. И. Евдокимова, М. Вовк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 235-240. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__57.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Коркач Ганна Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського