Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Пшенишнюк Г. Ф. 
Статистическая оценка эффективности смешивания тестообразних масс хлебопекарного производства / Г. Ф. Пшенишнюк, С. Н. Павловский // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 204-208. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38%281%29__50
  Повний текст PDF - 208.616 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пшенишнюк Г.
  • Павловский С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пшенишнюк Г. Ф. Статистическая оценка эффективности смешивания тестообразних масс хлебопекарного производства / Г. Ф. Пшенишнюк, С. Н. Павловский // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 204-208. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__50.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пшенишнюк Георгій Федорович (технічні науки)
  • Павловський Сергій Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського