Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Кравченко О. І. 
Використання дієтичної добавки "Шрот зародків пшениці харчовий" для підвищення харчової цінності пшеничного хліба / О. І. Кравченко, Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, П. О. Карпенко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 195-200. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38%281%29__48
  Повний текст PDF - 301.13 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кравченко О.
  • Лисюк Г.
  • Олійник С.
  • Карпенко П.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кравченко О. І. Використання дієтичної добавки "Шрот зародків пшениці харчовий" для підвищення харчової цінності пшеничного хліба / О. І. Кравченко, Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, П. О. Карпенко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 195-200. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__48.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кравченко Оксана Іванівна (сільськогосподарські науки)
  • Кравченко Олександр Іванович (технічні науки)
  • Кравченко Олена Іванівна (технічні науки)
  • Олійник Світлана Георгіївна (технічні науки)
  • Карпенко Петро Олександрович (1943–) (медичні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського