Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Иоргачева Е. Г. 
Влияние углеводной составляющей на структурообразование желейных масс / Е. Г. Иоргачева, К. В. Аветисян, В. Ю. Толстых // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 190-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38%281%29__47
  Повний текст PDF - 234.993 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Иоргачева Е.
  • Аветисян К.
  • Толстых В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Иоргачева Е. Г. Влияние углеводной составляющей на структурообразование желейных масс / Е. Г. Иоргачева, К. В. Аветисян, В. Ю. Толстых // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 190-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__47.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Іоргачова Катерина Георгіївна (технічні науки)
  • Аветісян Карине Валерівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського