Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Остриков А. Н. Экструдированные текстураты – новый вид белковых добавок / А. Н. Остриков, В. Н. Василенко, Е. А. Татаренков, М. В. Копылов // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 170-173. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38%281%29__42 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Остриков А. Н. Экструдированные текстураты – новый вид белковых добавок / А. Н. Остриков, В. Н. Василенко, Е. А. Татаренков, М. В. Копылов // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 170-173. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__42.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |