Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Остриков А. Н. 
Экструдированные текстураты – новый вид белковых добавок / А. Н. Остриков, В. Н. Василенко, Е. А. Татаренков, М. В. Копылов // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 170-173. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38%281%29__42
  Повний текст PDF - 1.057 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Остриков А.
  • Василенко В.
  • Татаренков Е.
  • Копылов М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Остриков А. Н. Экструдированные текстураты – новый вид белковых добавок / А. Н. Остриков, В. Н. Василенко, Е. А. Татаренков, М. В. Копылов // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 170-173. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__42.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Василенко Володимир Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського