Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Закалов О. Енергозбереження при подрібненні м’яса у кутері / О. Закалов, З. Мазяк, А. Бортник // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 37. - С. 290-294. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_37_71 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Закалов О. Енергозбереження при подрібненні м’яса у кутері / О. Закалов, З. Мазяк, А. Бортник // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 37. - С. 290-294. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_37_71. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |