Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Закалов О. 
Енергозбереження при подрібненні м’яса у кутері / О. Закалов, З. Мазяк, А. Бортник // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 37. - С. 290-294. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_37_71
  Повний текст PDF - 304.728 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Закалов О.
  • Мазяк З.
  • Бортник А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Закалов О. Енергозбереження при подрібненні м’яса у кутері / О. Закалов, З. Мазяк, А. Бортник // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 37. - С. 290-294. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_37_71.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського