Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Калинина Е. Д. 
Сгущенный низколактозный продукт / Е. Д. Калинина // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 37. - С. 226-230. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_37_57
  Повний текст PDF - 441.294 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Калинина Е.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Калинина Е. Д. Сгущенный низколактозный продукт / Е. Д. Калинина // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 37. - С. 226-230. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_37_57.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського