Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Ощипок І. М. 
Енергозбереження в процесі конвективного сушіння фракцій харчових продуктів у вертикальних прямотокових камерах / І. М. Ощипок // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 37. - С. 136-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_37_34
  Повний текст PDF - 195.865 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ощипок І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ощипок І. М. Енергозбереження в процесі конвективного сушіння фракцій харчових продуктів у вертикальних прямотокових камерах / І. М. Ощипок // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 37. - С. 136-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_37_34.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ощипок Ігор Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського