Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Тележенко Л. М. 
Вплив швидкості і умов заморожування на динаміку фенольного комплексу десертів / Л. М. Тележенко, Ю. Г. Паскал // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 21-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36%282%29__8
  Повний текст PDF - 201.901 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Тележенко Л.
  • Паскал Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Тележенко Л. М. Вплив швидкості і умов заморожування на динаміку фенольного комплексу десертів / Л. М. Тележенко, Ю. Г. Паскал // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 21-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Тележенко Любов Миколаївна (технічні науки)
  • Паскал Юлія Геннадіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського