Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Тележенко Л. М. Вплив швидкості і умов заморожування на динаміку фенольного комплексу десертів / Л. М. Тележенко, Ю. Г. Паскал // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 21-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36%282%29__8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Тележенко Л. М. Вплив швидкості і умов заморожування на динаміку фенольного комплексу десертів / Л. М. Тележенко, Ю. Г. Паскал // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 21-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |