Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Шарахматова Т. Є. 
Розробка технології морозива для людей з лактазною недостатністю / Т. Є. Шарахматова, О. Лозова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 311-315. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36%282%29__78
  Повний текст PDF - 221.838 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шарахматова Т.
  • Лозова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шарахматова Т. Є. Розробка технології морозива для людей з лактазною недостатністю / Т. Є. Шарахматова, О. Лозова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 311-315. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__78.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського