Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Палвашова Г. І. 
Про нові підходи до бланшування зеленого горошку / Г. І. Палвашова, Реайд Шамкі Алі // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 13-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36%282%29__6
  Повний текст PDF - 191.297 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Палвашова Г.
  • Алі Р.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Палвашова Г. І. Про нові підходи до бланшування зеленого горошку / Г. І. Палвашова, Реайд Шамкі Алі // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 13-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Палвашова Ганна Ігорівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського