Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Некрасов П. О. 
Кінетика кристалізації жирів, збагачених діацилгліцеринами / П. О. Некрасов, Я. М. Таратун, Ю. М. Плахотна, О. В. Подлісна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 207-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36%282%29__56
  Повний текст PDF - 336.234 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Некрасов П.
  • Таратун Я.
  • Плахотна Ю.
  • Подлісна О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Некрасов П. О. Кінетика кристалізації жирів, збагачених діацилгліцеринами / П. О. Некрасов, Я. М. Таратун, Ю. М. Плахотна, О. В. Подлісна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 207-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__56.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Некрасов Павло Олександрович (1979 –) (технічні науки)
  • Плахотна Юлія Миколаївна (технічні науки)
  • Подлісна Олена Валеріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського