Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Глух И. С. Аспекты применения подсолнечного лецитина в пищевой промышленности / И. С. Глух, О. И. Школа, В. Е. Клочкова, С. М. Шульга, В. И. Гаманухо // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 177-179. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36%282%29__48 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Глух И. С. Аспекты применения подсолнечного лецитина в пищевой промышленности / И. С. Глух, О. И. Школа, В. Е. Клочкова, С. М. Шульга, В. И. Гаманухо // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 177-179. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__48. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |