Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Глух И. С. 
Аспекты применения подсолнечного лецитина в пищевой промышленности / И. С. Глух, О. И. Школа, В. Е. Клочкова, С. М. Шульга, В. И. Гаманухо // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 177-179. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36%282%29__48
  Повний текст PDF - 180.979 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Глух И.
  • Школа О.
  • Клочкова В.
  • Шульга С.
  • Гаманухо В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Глух И. С. Аспекты применения подсолнечного лецитина в пищевой промышленности / И. С. Глух, О. И. Школа, В. Е. Клочкова, С. М. Шульга, В. И. Гаманухо // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 177-179. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__48.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського