Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Сабадош Г. О. Оптимізація рецептурного складу молочних десертів з пінною структурою / Г. О. Сабадош, А. Б. Горальчук, Т. В. Трощий // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 158-161. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36%282%29__43 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сабадош Г. О. Оптимізація рецептурного складу молочних десертів з пінною структурою / Г. О. Сабадош, А. Б. Горальчук, Т. В. Трощий // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 158-161. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__43.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |