Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Сабадош Г. О. 
Оптимізація рецептурного складу молочних десертів з пінною структурою / Г. О. Сабадош, А. Б. Горальчук, Т. В. Трощий // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 158-161. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36%282%29__43
  Повний текст PDF - 195.524 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сабадош Г.
  • Горальчук А.
  • Трощий Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сабадош Г. О. Оптимізація рецептурного складу молочних десертів з пінною структурою / Г. О. Сабадош, А. Б. Горальчук, Т. В. Трощий // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 158-161. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__43.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сабадош Ганна Олександрівна (технічні науки)
  • Горальчук Андрій Богданович (технічні науки)
  • Трощий Тетяна Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського