Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Родак О. Я. 
Поліпшення жирнокислотного складу спредів з використанням нетрадиційних олій / О. Я. Родак // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 149-152. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36%282%29__41
  Повний текст PDF - 176.977 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Родак О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Родак О. Я. Поліпшення жирнокислотного складу спредів з використанням нетрадиційних олій / О. Я. Родак // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 149-152. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__41.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Родак Олександра Ярославівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського