Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Стинга Л. М. 
Деякі аспекти проектування м’ясопродуктів / Л. М. Стинга, Н. А. Семікоз // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 101-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36%282%29__28
  Повний текст PDF - 149.001 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Стинга Л.
  • Семікоз Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Стинга Л. М. Деякі аспекти проектування м’ясопродуктів / Л. М. Стинга, Н. А. Семікоз // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 101-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__28.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського