Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Віннікова Л. Г. Особливості виробництва балика з термічною активацією / Л. Г. Віннікова, Г. В. Дубатовка, А. В. Асауляк, І. Б. Врем’я // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 86-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36%282%29__24 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Віннікова Л. Г. Особливості виробництва балика з термічною активацією / Л. Г. Віннікова, Г. В. Дубатовка, А. В. Асауляк, І. Б. Врем’я // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 86-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__24.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |