Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Малюк Л. П. 
Закономірності впливу ароматичної сировини на біофлавоноїди плодово-ягідних соусів / Л. П. Малюк, А. В. Зіолковська, І. М. Гурікова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 40-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36%282%29__14
  Повний текст PDF - 289.14 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Малюк Л.
  • Зіолковська А.
  • Гурікова І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Малюк Л. П. Закономірності впливу ароматичної сировини на біофлавоноїди плодово-ягідних соусів / Л. П. Малюк, А. В. Зіолковська, І. М. Гурікова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 40-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Малюк Людмила Петрівна (технічні науки)
  • Зіолковська Анна Віталіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського