Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Луньова О. С. 
Вплив структуроутворюючої добавки ксантану на реологічні показники та рухливість води в тісті для дієтичного безбілкового хліба / О. С. Луньова, З. І. Кучерук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 166-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36%281%29__49
  Повний текст PDF - 190.356 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Луньова О.
  • Кучерук З.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Луньова О. С. Вплив структуроутворюючої добавки ксантану на реологічні показники та рухливість води в тісті для дієтичного безбілкового хліба / О. С. Луньова, З. І. Кучерук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 166-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__49.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кучерук Зіновія Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського