Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Луньова О. С. Вплив структуроутворюючої добавки ксантану на реологічні показники та рухливість води в тісті для дієтичного безбілкового хліба / О. С. Луньова, З. І. Кучерук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 166-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36%281%29__49 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Луньова О. С. Вплив структуроутворюючої добавки ксантану на реологічні показники та рухливість води в тісті для дієтичного безбілкового хліба / О. С. Луньова, З. І. Кучерук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 166-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__49.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |