Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Сирохман І. В. 
Вплив нетрадиційних добавок на поліпшення жирнокислотного складу вафель / І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 147-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36%281%29__44
  Повний текст PDF - 185.844 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сирохман І.
  • Лебединець В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сирохман І. В. Вплив нетрадиційних добавок на поліпшення жирнокислотного складу вафель / І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 147-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__44.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сирохман Іван Васильович (технічні науки)
  • Лебединець Віра Тарасівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського