Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Румянцева В. В. Применение продуктов ферментолиза зерна овса и ячменя при производстве затяжного печенья / В. В. Румянцева, Д. А. Орехова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 145-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36%281%29__43 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Румянцева В. В. Применение продуктов ферментолиза зерна овса и ячменя при производстве затяжного печенья / В. В. Румянцева, Д. А. Орехова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 145-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__43. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |