Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Румянцева В. В. 
Применение продуктов ферментолиза зерна овса и ячменя при производстве затяжного печенья / В. В. Румянцева, Д. А. Орехова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 145-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36%281%29__43
  Повний текст PDF - 167.911 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Румянцева В.
  • Орехова Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Румянцева В. В. Применение продуктов ферментолиза зерна овса и ячменя при производстве затяжного печенья / В. В. Румянцева, Д. А. Орехова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 145-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__43.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського