Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Калакура М. М. 
Вплив рецептурних компонентів бісквітного напівфабрикату на терміни його зберігання / М. М. Калакура, Л. А. Данкевич, В. В. Ніколіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 124-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36%281%29__37
  Повний текст PDF - 186.099 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Калакура М.
  • Данкевич Л.
  • Ніколіна В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Калакура М. М. Вплив рецептурних компонентів бісквітного напівфабрикату на терміни його зберігання / М. М. Калакура, Л. А. Данкевич, В. В. Ніколіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 124-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__37.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Калакура Марія Михайлівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського