Наукова періодика України Наукові нотатки


Волкова Н. В. 
Удосконалення технологій приготування рибних січених виробів для студентського харчування шляхом додаванням шроту / Н. В. Волкова // Наукові нотатки. - 2016. - Вип. 56. - С. 36-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nn_2016_56_7
  Повний текст PDF - 287.779 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Волкова Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Волкова Н. В. Удосконалення технологій приготування рибних січених виробів для студентського харчування шляхом додаванням шроту / Н. В. Волкова // Наукові нотатки. - 2016. - Вип. 56. - С. 36-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nn_2016_56_7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського