Наукова періодика України | Науково-інформаційний вісник Івано-Франківського університету права імені Короля Данила Галицького | ||
Цюцяк А. Л. Теоретичні і практичні аспекти ціноутворення та калькулювання вартості страв власного виробництва підприємств ресторанного господарства / А. Л. Цюцяк // Науково-інформаційний вісник Івано-Франківського університету права імені Короля Данила Галицького. - 2013. - № 8. - С. 251-258. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nivif_2013_8_38 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Цюцяк А. Л. Теоретичні і практичні аспекти ціноутворення та калькулювання вартості страв власного виробництва підприємств ресторанного господарства / А. Л. Цюцяк // Науково-інформаційний вісник Івано-Франківського університету права імені Короля Данила Галицького. - 2013. - № 8. - С. 251-258. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nivif_2013_8_38. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |