Наукова періодика України Науково-інформаційний вісник Івано-Франківського університету права імені Короля Данила Галицького


Цюцяк А. Л. 
Теоретичні і практичні аспекти ціноутворення та калькулювання вартості страв власного виробництва підприємств ресторанного господарства / А. Л. Цюцяк // Науково-інформаційний вісник Івано-Франківського університету права імені Короля Данила Галицького. - 2013. - № 8. - С. 251-258. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nivif_2013_8_38
  Повний текст PDF - 662.537 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Цюцяк А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Цюцяк А. Л. Теоретичні і практичні аспекти ціноутворення та калькулювання вартості страв власного виробництва підприємств ресторанного господарства / А. Л. Цюцяк // Науково-інформаційний вісник Івано-Франківського університету права імені Короля Данила Галицького. - 2013. - № 8. - С. 251-258. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nivif_2013_8_38.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського