Наукова періодика України Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України


Ратошнюк В. І. 
Доцільність використання продуктів переробки безалкалоїдного люпину для підвищення харчової і біологічної цінності хлібобулочних виробів / В. І. Ратошнюк. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2017. - № 4. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nd_2017_4_19
  Повний текст PDF - 622.607 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ратошнюк В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ратошнюк В. І. Доцільність використання продуктів переробки безалкалоїдного люпину для підвищення харчової і біологічної цінності хлібобулочних виробів / В. І. Ратошнюк. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2017. - № 4. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nd_2017_4_19.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ратошнюк Віктор Іванович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського