Наукова періодика України Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України


Ремізова Ю. О. 
Вади м’яса свинини за дії прижиттєвого технологічного температурного стресу / Ю. О. Ремізова. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2016. - № 4. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nd_2016_4_22
  Повний текст PDF - 499.263 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ремізова Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ремізова Ю. О. Вади м’яса свинини за дії прижиттєвого технологічного температурного стресу / Ю. О. Ремізова. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2016. - № 4. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nd_2016_4_22.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     

       Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського