Наукова періодика України | Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України | ||
Ремізова Ю. О. Вади м’яса свинини за дії прижиттєвого технологічного температурного стресу / Ю. О. Ремізова. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2016. - № 4. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nd_2016_4_22 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ремізова Ю. О. Вади м’яса свинини за дії прижиттєвого технологічного температурного стресу / Ю. О. Ремізова. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2016. - № 4. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nd_2016_4_22.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |