Наукова періодика України Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України


Маркович І. І. 
Зміни мікробіологічних показників напівкопчених ковбас у процесі зберігання / І. І. Маркович. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2015. - № 3. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nd_2015_3_18
  Повний текст PDF - 138.889 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Маркович І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Маркович І. І. Зміни мікробіологічних показників напівкопчених ковбас у процесі зберігання / І. І. Маркович. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2015. - № 3. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nd_2015_3_18.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського