Наукова періодика України Наукові вісті КПІ


Дехтяренко Н. В. 
Особливості приготування і ферментація соєвого молока представниками роду Lactobacillus / Н. В. Дехтяренко, О. М. Дуган // Наукові вісті Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут". - 2011. - № 3. - С. 34-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/NVKPI_2011_3_7
Представлено перші етапи розроблення нової лабораторної технології оздоровчих кисломолочних продуктів на основі особливим чином обробленого насіння сої. Для приготування соєвого молока використано соєве борошно, виготовлене згідно з новою національною технологією ЕСО<190> (виробник ТОВ "ЕСО"). Розроблено оптимальну технологію попередньої обробки соєвого борошна з метою подальшого використання як основи для поживних ферментаційних середовищ. Встановлено, що молоко з сої ЕСО "Подарунок сонця" ("Супер") максимально індукує біосинтетичні процеси у штамів L. delbrueckii subsp. lactis LE і L. rhamnosus LB3.
  Повний текст PDF - 241.095 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дехтяренко Н.
  • Дуган О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дехтяренко Н. В. Особливості приготування і ферментація соєвого молока представниками роду Lactobacillus / Н. В. Дехтяренко, О. М. Дуган // Наукові вісті Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут". - 2011. - № 3. - С. 34-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/NVKPI_2011_3_7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського