Наукова періодика України | Народна творчість та етнологія | ||
Курінна М. Типи страв у системі повсякденного харчування чехів Запорізької області (кінець ХХ – початок ХХІ століття) / М. Курінна // Народна творчість та етнологія. - 2016. - № 4. - С. 47-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/NTE_2016_4_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Курінна М. Типи страв у системі повсякденного харчування чехів Запорізької області (кінець ХХ – початок ХХІ століття) / М. Курінна // Народна творчість та етнологія. - 2016. - № 4. - С. 47-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/NTE_2016_4_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |