Наукова періодика України Народна творчість та етнологія


Курінна М. 
Типи страв у системі повсякденного харчування чехів Запорізької області (кінець ХХ – початок ХХІ століття) / М. Курінна // Народна творчість та етнологія. - 2016. - № 4. - С. 47-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/NTE_2016_4_7
  Повний текст PDF - 759.003 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Курінна М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Курінна М. Типи страв у системі повсякденного харчування чехів Запорізької області (кінець ХХ – початок ХХІ століття) / М. Курінна // Народна творчість та етнологія. - 2016. - № 4. - С. 47-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/NTE_2016_4_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Курінна Марина Андріївна (історичні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського