Наукова періодика України Молодь і ринок


Яковчук О. 
Критерії, показники та рівні сформованості професійної компетентності майбутніх техніків – технологів з технології харчування в освітньому процесі коледжу / О. Яковчук // Молодь і ринок. - 2017. - № 5. - С. 143-148. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mir_2017_5_29
  Повний текст PDF - 243.703 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Яковчук О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Яковчук О. Критерії, показники та рівні сформованості професійної компетентності майбутніх техніків – технологів з технології харчування в освітньому процесі коледжу / О. Яковчук // Молодь і ринок. - 2017. - № 5. - С. 143-148. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mir_2017_5_29.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського